četvrtak, 26. rujna 2013.

Pizzeria "Anić" (Kostrena) i MIJEŠANA PIZZA



Ovog vikenda sam s obitelji otišla na ručak u restoran Anić. Najčešće kad idem s obitelji u neku pizzeriu onda i naručimo pizzu pa smo tako i ovoga puta.

Najdraža mi je miješana pizza (sir, šunka, gljive i naravno maslina). Tako sam naručila (srednju) miješanu pizzu.

Konobar je bio neprimjetan i profesionalan, tijekom jela samo je jednom došao priupitati je li sve uredu i treba li nam još što, a meni, piće i pizze je nosio brzo. Osim toga jako mi se svidjelo to što je, osim što je profesionalan, konobar bio u bijeloj čistoj košulji što ostavlja dojam urednosti.

Nakon zaprimljene narudžbe vrlo brzo su stigle i naše pizze. Izgled pizze je bio savršen, ovdje ne mogu govoriti o dekoraciji jer pizza se jednostavno stavi na tanjur i to je to. Tijesto pizze nije bilo pretanko, ali ni predebelo, šunka i sir te gljive bile su raspoređene po tijestu pravilno i do samog ruba tj. korice. Korica nije bila zagorena što se često događa. Korica je bila hrskava, a opet sočna. Pizza je bila baš konkretna i punog okusa. Šunke nije bilo previše, kao ni sira, ništa od okusa nije dominiralo već se jednostavno stopilo u jednu cjelinu. Veličina pizze odgovarala je naručenom i traženom. Uz pizzu naručili smo i dodatak pelata i origana i naravno ni to konobar nije zaboravio donesti. Šefu restorana mogu poručiti samo ovo: „Držite svoje konobare i pizzaiola i ne dajte ih nikome!!“

Atmosfera u restoranu je odlična, a jedinu zamjerku koju bih uputila je ta što se na policama u restoranu još nalaze stvari od Uskrsa i Božića.

Kao i mnogi danas i oni imaju svoju internetsku stranicu koja je savršena: http://blog.pizzeriaanic.hr/#menu-item-45

Konobar: 10
Uređenje restorana:9
Atmosfera:9
Okus jela: 10
Cijena:10
Cjelokupni dojam (završna ocjena): 10

~Petra

1 komentar: